onsdag, april 30, 2008

Cykelträning


Jag har själv cyklat mellan 3 och 4 mil ett par gånger innan. Men i söndags var det dags att ge sig ut med de stora killarna från träningscentret här i Skurup. Det blev en runda på 58 km men det var vindstilla så det kändes helt ok. Igår var det dags igen. Det var varmare så det var kortbyxor som gällde. Men det blåste rejält vilket gjorde det mycket tyngre. Det var lika långt men mer backar och de höll minst lika bra tempo som i söndags. Jag har aldrig varit så trött efter ett träningspass! När jag kom hem var jag helt utmattad och mådde illa. Jag kunde inte ens äta. Jag tror jag får ta det lite lugnare nästa gång.

Silke


Silke tar varje chans att smita ut. Dock springer han bara till närmsta grässtrå och börjar tugga. Så han är inte så svårfångad. Sammet däremot vågar knappt gå fram till ytterdörren.

Malmös stolthet


I lördags var vi hos Emma & Christian och åt indiskt och spelade spel. De bor granne med torson.

måndag, april 28, 2008

Sista plankan på plats


I lördags satte vi upp sista delen av taket. I söndags lackades det tillsammans med listerna. Det börjar närma sig.

Afterwork på PlockePinn


Bra ställe. Man får vara där tidigt dock om man vill nyttja gratismaten.

torsdag, april 24, 2008

Afterwork


Uteservering på Glorias. Fortfarande lite kallt om ni frågar mig. Men det var kul att träffa Kajsa och Jokke!

tisdag, april 22, 2008

Vägg-TV


Det tog lite tid men nu har plasman äntligen kommit upp på väggen. Jag använde Elfas vanliga stålskenor som man normalt hänger upp hyllor på. Det blir både billigare och den hamnar närmare väggen än med ett vanligt väggfäste.

måndag, april 21, 2008

Sommarsulor


Skönt med lite fint väder för en gång skull.

Sogeti test-seminarie


Vi hade det bra i Stockholm fredag-lördag. Alltid kul att träffa gamla kolleger som tex Nicklas och Matilda som sitter här och tar en fördrink. Det blev utgång lite senare och även en liten "efterdrink" strax innan frukost. Sen var det ganska tungt dagen efter...

torsdag, april 10, 2008

Vätternrundan


Träningen har börjat. Har fått låna fasans 11 år gamla cykel. Jag har dock pimpat den med nya klickpedaler så att jag kan använda riktiga skor. Har kört tre rundor på 32 km. Känns ganska bra med ett snitt på 25 km/h. Får väl se om man orkar hålla det tempot i 300 km den 14e juni.

måndag, april 07, 2008

British Airways


Resan slutade inte riktigt som planerat. När vi kom till flygplatsen igår kväll så fick vi efter en timme reda på att flyget var inställt. Efter ytterligare en timme var vi ombokade till ett flyg nästa morgon och hade fixat nytt hotell nära flygplatsen. När vi efter lång väntan på bussen äntligen kom fram till hotellet visar det sig att vi inte fick plats i alla fall utan det hade blivit dubbelbokningar. Det var nämligen 126 flyg som blivit inställda så alla hotell var fulla. BAs nybyggda terminal på Heathrow fungerade nämligen inte riktigt så bra som de trodde den skulle göra precis efter driftsättning. Detta visste dock alla andra inkl hotellet som hade bokat några rum på ett annat hotell längre bort som vi fick bo på. Detta fick vi emellertid också betala för fast att vi redan betalat för det första hotellet som vi inte fick bo på. Det nya hotellet var helt ok och vi åkte tillbaka till flygplatsen 05:15 på morgonen för att hinna med det nya flyget. När vi kom fram stod det cancelled på skärmen. Då ställde vi oss i 2-timmars-kön för ombokningar. Efter 1,5 timmar så öppnade svenska resebyrån som vi då ringde. De fixade snabbt platser på ett SAS-flyg och 4 timmar senare var vi hemma. Riktigt skönt att vi inte hade något annat än handbagage med oss i alla fall. Det kommer att dröja innan det bli British Airways igen...

Premier league


Vi såg Fulham bli slagna med 1-3 av Sunderland i klassiskt engelskt fotbollsväder, men vi satt under tak så det var lugnt.

Sanna

Ett frame-foto som blev bra.

God mat


Maten är inte Englands starka sida. Men det fanns några höjdpunkter.

We will rock you!


Musikal med Queens musik. Det rockade rejält!

London


Farsan och Eva bjöd oss till London över helgen. Hotellet var ok förutom utsikten.

onsdag, april 02, 2008

Malmö - Brynäs: 7-5


Riktigt bra och spännande match. Inte långt kvar till elitserien nu!

Middag

Avslutar med en bild på nästan hela gänget när vi är ute och käkar Fondue och Raclette. Vi blev ganska mätta om jag säger så...

Vår instruktör Yoyo

Han var lite galen och försökte åka över sjön två gånger utan att lyckas. Den var inte så djup dock, så han blev bara våt upp till knäna.

Vårt gäng

Här åkte vi ner två och två medan vi filmades. Lägger ut länken till filmerna när jag fått dem.

Helt orörd snö

I sån här snö har jag aldrig åkt förr. Här har vår guide åkt fram för att ta ett foto på oss.

Ganska brant

På vissa ställen gick det väldigt sakta för att sedan komma ut på öppnare vidder med riktig fart.

Off pist

Eftersom vi åkte i den bästa gruppen fick vi åka off pist hela tiden. Det kändes tryckt eftersom vi hade guiden med och vi var dessutom försedda med lavinpipare.

Bruten bräda

Daniels jättehopp resulterade i att brädan knäcktes. Men det var inga problem att byta ut den lånade brädan eftersom vi åkte tillsammans med guiden när det hände.

Jättehopp

Daniel fick helt plötsligt för sig att ta dubbelt så mycket fart som alla andra. Det resulterade i detta gigantiska hopp!

Backflip

Här gör Flumm helt oväntat en backflipp och var mycket nära att dessutom sätta landningen. Ganska nöjd med detta fotot faktiskt, tack Flumm!

Daniel i solnedgången

Efter att after skin var slut vid 18-tiden åkte vi ner på skidor/brädor till centret.

After ski

Varje dag efter åkningen samlades vi på Tango som i princip var ett helsvenskt ställe. Fransmännen hade nämligen sin "after ski" på centret med te och kakor...

tisdag, april 01, 2008

Val Thorens

Byn ligger fint mitt i backen. Den enda nackdelen med det var att vårt UCPA-center inte gjorde det. Så vi var tvugna att gå upp för backen för att komma in till centrum.

Äntligen framme

Här i det runda huset bodde vi. På den stora våningen fanns restaurangen. På de två undre våningarna sov och omgicks vi och på översta våningen låg bar och disco.

På väg till Val Thorens


Första gången jag åker sovbuss. Det var åtminstone bättre än att åka sittbuss vilket jag har provat för sista gången.