tisdag, augusti 23, 2011

Malmö FF


Vilken kämpainsatts de gjorde i hemmareturen mot Zagreb. Tyvärr räckte det inte som ni känner till. Men det beror ju på första mötet och inte det andra. Har aldrig varit med om ett sånt tryck på läktarna innan.

måndag, augusti 22, 2011

Molly har börjat på förskolan


Detta var hennes första dag och allt har gått bra med inskolningen. Hon har lite svårt att sitta still lika länge som de andra barnen vid sångstund och vid middagsbordet bara.

lördag, augusti 20, 2011

Kusin Josefine fyller år


Alltid kul med kalas. För att inte prata om favoriten tårta!

fredag, augusti 19, 2011

Bilbesiktning


Första gången vi besiktigar saaben. Utan anmärkning såklart. Molly tyckte maskinerna var väldigt spännande.

torsdag, augusti 18, 2011

Kinarestaurang


Farfar hade sista semesterveckan och passade på att bjuda på lunch tre dagar i rad. Det tackar vi för. Mollys buffé på kinarestaurangen kostade 10 kr, men de fick nog städa för 50 kr efter henne.

söndag, augusti 14, 2011

Bus


Gunder busar med Molly när vi firar min mor lite försenat eftersom vi missade den riktiga festen.

Sandlåda


Äntligen har Molly fått sand i sin sandlåda. Tack Daniel L för sanden!

fredag, augusti 05, 2011

Brighton


Vi hälsade på Emma i Brighton för första gången för mig och Molly. Det var en fin gammal stad och vi hade bra väder. Emma lät oss sova i hennes lägenhet medan hon sov hos några vänner.


Vi gick längs strandpromenaden varje dag för att komma in till centrum. På lördagmorgonen följde jag med Emma på kampsportsträning. Det var kul och de hade en riktig bur.


Vi besökte många bra restauranger, bla denna som var Jamie Olivers. Den kändes väldigt genuin och det var inga överdrivna priser.

torsdag, augusti 04, 2011

Inez


Mollys yngsta kusin heter Inez. Hon var planerad till tre veckor innan Walter nedan, men kom först en vecka efter. En prognos i klass med SMHIs. Men den som väntar på något gott...

onsdag, augusti 03, 2011

Walter


Johan och Helena har fått en Walter som vi var och hälsade på. Tyvärr verkar inte mammorna vilja vara med på fotot men det blev ganska bra ändå så det kvalade in här på bloggen. De bjöd på sallad och smoothie ute i det gröna, gott.

måndag, augusti 01, 2011

Havsbad


Här är vi ute med Emma och Christians båt för första gången. Vi körde ner från Limhamn till en liten flotte som ligger utanför Bunkeflods strand. Vädret var jättebra hos oss, men inne vid land så ösregnade det, tur för oss.