onsdag, mars 31, 2010

Påsktårta


Sogeti bjöd avdelningen på Sony Ericsson på tårta. Dock var det dålig uppslutning så det blev tre stycken över. Men det var ju bra för oss andra eftersom vi får tårta imorgon också.

måndag, mars 22, 2010

Svärdfisk (Marlin)


Mor och styvfar är på semester på Guadeloupe i Västindien. Gunder fick denna 100kg-bjässe på kroken.

söndag, mars 21, 2010

Ost & bacon-bulle


Far och Eva bjöd på god brunch. Det var första gången jag provade den kombinationen.

fredag, mars 19, 2010

Brorsans första publika spelning


Spelningen börjar ca 6 min in i videon. Det låter riktigt bra, synd man inte var där. Får åka på nästa spelning tror jag. Länk till deras myspace-sida finns uppe till höger här på min blogg. För er som inte vet så är det den långhåriga killen till vänster som är min bror.

torsdag, mars 18, 2010

Ärtsoppa


Det är alltid lika svårt att få plats på brickan på torsdagar.

tisdag, mars 16, 2010

Trångt på parkeringen


Vissa gör vad som helst för att slippa gå lite längre.

måndag, mars 15, 2010

Trötter


Sova på mammas axel är det bästa som finns.

fredag, mars 12, 2010

Va fan...


...är titeln på Anna Hertzmans debutalbum som släpptes i december. Hon är en singer/songwriter från Skurup som sjunger på skånska. Andra kopplingar till mig är att hon har gjort en reklamlåt till Sony Ericsson och dessutom så sjöng hon två låtar på familjen P:s bröllop där jag var bestman. Plattan är lugn och har riktigt bra texter som inte bara handlar om kärlek och glädje.

onsdag, mars 10, 2010

Blodbussen


Jag passade på att gå dit idag när den kom till jobbet. Värdet var bra (146) så hittar de inga sjukdomar så kan jag börja ge om några veckor. Linslusen är kollegan Freddy.

söndag, mars 07, 2010

Nytt efternamn


För er som funderar på att byta efternamn till något som är nytt för bägge så kan det ta lite tid. Vi var ju ganska sena själva med att börja med pappersarbetet i november när vi gifte oss i september visserligen. Men att det skulle ta till den 4e mars innan det var helt klart kunde vi aldrig tro. Vi har ju varit tvugna att skicka in kompletteringar osv pga att min gammelmormor var danska och därför inte fanns med i vårt svenska register. Men nu är det i alla fall äntligen klart.

torsdag, mars 04, 2010

Inköp från Systembolaget


Jag hittade en ny öl förra veckan som var riktigt god. Eftersom det är en tillfällig öl i vår fick det bli en kartong. Det blev även en flaska av Mackmyras nya från beställningssortimentet, Brukswhisky. Den har jag dock inte hunnit smaka än.