söndag, maj 04, 2008

Högtalarmålning


I fredags målade jag och brorsan våra högtalare som jag och Alex var och hämtade i Stockholm. Jag rollade mina med vit lackfärg och brorsan sprayade sina svarta med bronsmetallic-front. De blev riktigt snygga om vi får säga det själva.

7 kommentarer:

Fredrik sa...

AAh, snyggt! Var ni tvungna att hämta högtalare i Stockholm? Fanns det inga i närområdet? =) Vi har två vitmålade i källaren. Matt snickerifärg, men ändå =)

Biffen sa...

Du om någon borde ju förespråka Stockholm! Det var i Täby för att vara lite mer exakt. :-)

Sanna sa...

Täby är rätt stort.....var det hos han den där Inge Öberg som snickrar högtalare i sitt kök samtidigt som han läser biltemakatalogen och kliar sig i örat?

Biffen sa...

Det var nästan rätt Sanna... :-)

Men du måste ju gilla dem? Du har ju 12 st av hans högtalare i din lägenhet!

Sanna sa...

Jasså va det inte Inge....konstigt

Jo....och det va Daniel som bestämde att vi skulle skaffa vovve hehe

De blir säkert bättre när de är färdiga, uppe på väggen (eller vart sjuttsingen de nu ska va), och det kommer (förhoppningsvis) välljud ur dem.

Måste först omsorgsfullt och med kärlek målas flera lager, lackas flera lager och beundras mellan dessa steg och sedan kramas ömt i 2 dagar minst för att det ska bli bästa ljud, denna procedur eller omsorg hur man nu ser på det, kan ta uppemot 2 månader beroende hur många älskari...ehh jag menar högtalare man har. Som en enkel sambo får man vara tacksam för den hastiga godnattpussen man får innan högtalrofilen slocknat med ett mummel om hur mkt han saknar sina högtalare redan och att de kommer att ses på morgonen eller under en kisspaus mitt inatten.

Men jag kommer nog att få fullt av pussar av Loka :D

Kramar hehe

Fredrik sa...

OOh, täby! Now we´re talking!

Föräldrarna mina bor ju där, och pappa har ju en hel del som mamma velat sälja en längre tid. Det var inte så att mor min har dealat med dig?

Daniel sa...

För den som är intresserad kan man gå in på min (och Sannas) blog för att se resultatet. Det blev riktigt bra om jag får säga det själv.

http://stenbocksgatan.blogspot.com/2008/05/mlade-hgtalare.html