söndag, maj 26, 2013

Syskonkärlek

Än så länge är det bara kärlek och inget gnabb. Men det blir nog snart ändring på det skulle jag tro.

lördag, maj 18, 2013

Göteborgsvarvet

Tredje året i rad som jag och JP springer Göteborgsvarvet. Det var såklart årets varmaste dag och jag fick en mycket sämre tid än jag haft innan. JP klarade det bättre och slog personligt rekord och hade bäst tid av alla Skurupsbor, imponerande! Hur som helst hade vi jättetrevligt med god mat och dryck. Vi bodde på Gothia Towers där vi också åt på de olika restaurangerna så vi slapp gå så mycket efter loppet. Svante var med och var mycket nöjd och lugn fast han fick följa med damerna på en lång shoppingtur hela lördagen.

fredag, maj 10, 2013

Johan & Sara

När Johan & Sara var i Skåne passade vi på att hälsa på dem. Först var vi i Ängelholms Hembygdspark och tittade på alla djur och gick i Trollskogen.

Sen åkte vi hem till Johans föräldrar som bjöd på grillat. Det var första gången vi träffade Lovas lillebror Edvin som verkar komma bra överens med Svante.

fredag, maj 03, 2013

Tretton37

Jag jobbar med en kille från konsultföretaget 1337 på QlikTech och var på inflyttningsfesten i deras "nya" lokaler i Lund. De hade det riktigt fint och som allt de gör var även maten japaninspirerad. Det är det största sushifatet jag har sett i alla fall.

onsdag, maj 01, 2013

Svaneholm

Vi passade på i det fina vädret och gick en runda runt Svaneholmssjön med mor som tog bilden på oss.

Givetvis hade vi även fika i solen. Då blir man så här nöjda.