söndag, september 30, 2012

Jätteäpple

Molly fick detta äpple, som Gunder plockat till henne, när farmor var förbi på fika idag. Det vägde 448 gram och ser något anabolt ut.

fredag, september 28, 2012

Skurup - Oxie 22-21

Det blev riktigt spännande i hemmapremiären mot Oxie. Jag har dessutom en kollega som spelar i Oxie så det var extra viktigt att vinna. Kolla gärna på hemsidan som jag administrerar.

söndag, september 23, 2012

Kalas hos Oscar

Mollys första kalas som inte är hos släkt eller föräldrarnas vänner. Alla andra hade mammorna med sig. Men Alexandra var borta så jag hade inget val. Inte för jag har några problem med det, men en rolig iaktagelse. Det blev plättar, glass och fiskedamm.

fredag, september 21, 2012

Första veckan avklarad

Jag började nya uppdraget på QlikTech i måndags. Varje fredag sätts detta fram. Visserligen åker vi ut tillsammans och springer på lunchrasten i Skrylle. Annars hade nog vågen börjat visa mer och mer.

fredag, september 14, 2012

Sista dagen på Ikea IT


Jag fick denna fina present av mina testkollegor, tack så mycket! Tydligen har de fått uppfattningen av att jag dricker mycket... Där fanns en flaska och några olika påsar med kryddor till brännvin.

lördag, september 08, 2012

Fingerfärg

Ju kladdigare det blir ju roligare är det. Så måla med vanliga kritor är i princip uteslutet. Gärna vattenfärg, men helst fingerfärg.

fredag, september 07, 2012

Höstöl

Jag köpte tre Oktoberfestöl och en som de kallade Allahelgonaöl. Mina intryck är enligt nedan:
SPATEN: En riktig besvikelse då den är en helt ljus pilsner. Visserligen lite tjeckisk karaktär, men på hösten förväntar sig åtminstone jag en lite mörkare öl.
NILS OSCAR: Vilken fullträff! Om man som jag gillar besk öl i stil med IPA är denna riktigt bra. Lite Bayersk karaktär, men med en beska som nästan kommer upp i IPA-klass.
ST ERIKS: Denna hade också en del beska i sig men inte alls så mycket som ovanstående. Istället för den lite mörkare smaken hade den en friskhet eller syrlighet som visserligen var god, men personligen gillar jag då de är lite mer smakrika.
SHEPHERD NEAME: En öl helt utan beska, men istället en mörk och lite bränd smak på ett bra sätt. Gillar man denna typen av öl så är denna att rekommendera.

onsdag, september 05, 2012

3-årig bröllopsdag

Alexandra bjöd mig på en härlig kväll. Först åt vi inälvor på Bastard i Malmö. Sen gick vi och tog en öl (ja Alexandras var alkoholfri) på den skotska puben på Lilla Torg. Kvällen avslutades på Royal där vi såg Bourne. Jag har inte varit där sedan de renoverade. Men det blev riktigt bra med mer plats för benen och fräschare toa bla.

söndag, september 02, 2012

Hälsade på hos Lena & Anders

När vi gick in så sa Lena till Molly: "Ställ dina skor där bredvid mina." Det gjorde hon bokstavligen.