fredag, mars 30, 2012

Vanningen


För några veckor sedan var vi iväg och badade med ett stort gäng kompisar från Skurup. Molly tyckte det var jättekul och vi åkte vattenrutschkanan flera gånger.

söndag, mars 25, 2012

Badrummet är nu klart på ytan


De har fortfarande inte fått ihop alla rör på rätt sätt. Men förhoppningsvis imorgon. Handdukstorken har Alex redan visat på sin blogg, skillnaden är att den sitter på rätt håll nu. Bilderna har jag tagit och uppifrån så föreställer de:
Plitvicka nationalpark i Kroatien
Strandpromenaden i Brighton
Manet ifrån Kroatiens övärld
Planterad pissoar vid Fritidsbaren i Ystad
Prästens badkar utanför Vik på Österlen

onsdag, mars 21, 2012

10.000 olästa mail i inboxen


Då måste jag ändå säga att Hotmails spamfilter fungerar ganska bra nuförtiden och skräpposten räknas alltså inte in i de 10.000. Dock är det skönt att ha ett sånt här mailkonto där man kan registrera sig på alla möjliga webbplatser utan att riskera att min "riktiga" inbox blir översvämmad.

söndag, mars 11, 2012

Trollskogen


Vi skulle ta en liten runda i Trollskogen som Skrylleskogen kallas vid Torna Hällestad. Dock kom vi in på milen-spåret som är en del av Skåneleden utan att komma ifrån det så det tog lite längre tid än beräknat. Speciellt när Molly skulle samla kottar och gå i sin egen takt.


Men det var jättefint väder så det blev bra ändå. Fikapaus behövdes efter halva sträckan.

fredag, mars 09, 2012

Loka


Brorsans och Sannas hund Loka var och hälsade på för ett tag sedan och då lyckades jag få en bra bild på henne. Hon är väldigt snäll men ibland lite stimmig.

onsdag, mars 07, 2012

Skall det aldrig ta slut?


När vi kom hem igår trodde vi att allt skulle vara klart med badrummet. Det såg helt ok ut, men luktade lite konstigt från garderoben där nere som är precis under badrummet. Då visade sig att det hade läckt ner igenom väggen och taket och i väggen har vi kopplingsskåpet för nätverk, kabelTV och larmet. Så idag skall de komma med en byggfläkt och mäta fukten i väggen.

tisdag, mars 06, 2012

Mollys humör


Molly blir riktigt sur så fort hon inte får som hon vill nu för tiden. Det brukar bli att hon går baklänges till hon kommer till väggen och står där en stund med stor underläpp. Men igår när vi lekte på hennes rum och hon helt plötsligt ville ha napp och snutte, som vi har börjat vänja henne av med mer och mer, så blev hon sur och slängde sig med ansiktet ner i kudden. Men det ser ganska sött ut. Planen är ju att tomten skall få nappen, så hon har lite tid kvar på sig att vänja sig av helt med den.