söndag, september 25, 2011

Marmeladmacka är gott


Riktig härlig bild Alexandra fick på Molly.

lördag, september 24, 2011

Wanås konstpark


Vi besökte Wanås som ligger i nordöstliga Skåne tillsammans med Emma, Christian och Oliver. Det består av ett slott med en boskapsgård, men även en stor park med en väldans massa konstverk.


Många av konstverken tyckte småttingarna också var roliga eftersom man kunde bestiga dem. Bla annat Yoko Ono har skapat några av de fasta installationerna.


Vi hade också en väldig tur med vädret. Enda nackdelen är att det är en bra bit att köra.

lördag, september 17, 2011

Kräftskiva


Emma Nilsson hälsade på från England och tog med några av sina kompisar för att visa hur en svensk kräftskiva går till. De hade tom varit med och fångat kräftorna dagarna innan så de fick en grundlig lektion. Jag hade gjort bäsk med malört från trädgården vilken faktiskt gick hem. Det var en ganska snäll variant med citron och honung visserligen. Dock fick vissa engelskmän gå och lägga sig innan festen var över om man säger så.

fredag, september 16, 2011

Silke är bästa kompisen


Molly får göra precis vad hon vill med honom. Sammet däremot, hon visar sig nästan aldrig.

torsdag, september 15, 2011

För liten balja?


Molly älskar att bada som ni ser. Dock börjar baby-baljan bli lite liten. Skall bli skönt att få ett riktigt badkar efter årsskiftet.

tisdag, september 13, 2011

Släktträffar


Den 28e augusti hade vi vår årliga släktträff med Mollys farmors släkt i Smygehuk. Det var en något reducerad skara, men vi hade trevligt ändå och vädret blev över förväntan.


Den 4e september var det dags för Mollys mormors släkt att samlas. Även här fattades vi en hel del. Denna dagen var dock en av de finaste på hela sommaren som vi hade turen att pricka in när vi var i Haväng.

måndag, september 12, 2011

Fäktning

Vi åkte iväg med kompisgänget i Skurup och provade på fäktning i helgen. Det var ganska svårt och stressande med en värja som pekades mot ansiktet. Men det kul att ha provat på.

torsdag, september 01, 2011

Tillbaka till verkligheten


Den första september började jag jobba igen efter 8 månaders föräldraledighet. Det har varit jättekul att vara hemma med Molly, men samtidigt har jag varit sugen på att börja jobba igen nu på slutet. Det blev ett uppdrag på IKEA IT i Helsingborg så det blir mycket pendlande, men samtidigt helt andra uppgifter än jag sysslat med innan så det är spännande. På kvällen första dagen hade Sogeti en kick-off där jag vann detta diplom på Utmaningarnas hus tillsammans med mitt lag som innehöll både min konsultchef och min regionschef.