måndag, april 25, 2011

Premiärtur för Molly


Det gick bra men efter en kvart blev hon lite gnällig. Som tur var hände det bara 500 m hemmifrån så det var inget problem.

Lekstuga


Jag hjälpte en kompis att hämta en lekstuga som hans dotter skulle ha. Det var lite lurigt men när vi väl fått reglarna på rätt plats gick det bra.

tisdag, april 19, 2011

Babysim termin tre


När det var fotodags på sista terminen på babysimmet så passade vi på att ta lite mer avancerade foto än bara rakt ner. Nämligen ett där vi simmar framåt och Molly håller krampaktigt fast sig och ett där hon poserar helt själv.

fredag, april 15, 2011

Påsköl


Jag var inne på Systembolaget och köpte alla sorters påsköl de hade i Skurup. De hade bara fyra olika vilket kanske var tur. Den största besvikelsen var Slottskällans som nästan var på gränsen till vattnig, i alla fall för att kalla sig påsköl. Mariestads var en klassisk svensk påsköl vilket betyder ganska lite beska. De andra två hade däremot en hel del beska i sig. Oppigårds var god men hade inte det där lilla extra. Det hade däremot Gotlands bryggeriets kombatant som var riktigt fin. En annan påsköl som jag provade för ett par veckor sedan som också var riktigt god är Mohawk Red Easter. Den är dock också till brädden fylld med beska, men om ni gillar det så köp den eller Gotländaren till påskbordet.

Fint väder


Äntligen kan vi vara ute lite mer. Här har Molly hittat en Tussilago i trädgården.

söndag, april 10, 2011

Ny musiktävling avgjord i helgen


Jag blev trea vilket jag är ganska nöjd med. Killen på bilden är lite mer inne på 80-tals glamrock än den dödsmetal vi normalt spelar. Men han skall ändå ha cred för utklädnaden tycker jag. Lägg märke till att han både har ett nitbälte och ett zebrabälte på sig. För hans egen skull så får han förbli anonym.

lördag, april 09, 2011

Japansk dryckesprovning


Jag hängde med några kompisar från Ystad på en Japansk dryckesprovning i onsdags. Det blev 2 öl, 5 sake, 1 plommonvin och 2 whisky. Sen fick vi dessutom prova en svensk påsköl, en ny Tequila och en ny Rom från Systemet. Jag tyckte inte att någon av de olika sake vi provade var god så det är helt enkelt inte min grej. Jag rekomenderar dock Sixtensons provningar i Ystad. Han håller i en massa olika sorters alkoholhaltiga dryckesprovningar som jag troligen kommer att besöka fler gånger.

Babysim med farfar


Farfar följde med förra fredagen och simmade. Det tyckte Molly om. Här får hon prova simglasögon för första gången.

Matchen


Det var helt otroligt ös på matchen. De båda klackarna satt på var sin kortsida. Bilden är på Milans "Curva Sud" som de kallar den. De skickade hela tiden pikar till varandra. Här kommer ett meddelande till någon i Inter, gissningvis tränaren, att han är Inters Judas. Bilden föreställer sista måltiden som Da Vinci har målat just här i Milano. Vi var givetvis och kollade på den också vilket var ganska mäktigt. Men så mycket mer än så erbjuder inte Milano så en weekend räcker långt här.

måndag, april 04, 2011

Milano


Farsan bjöd mig och brorsan på en weekend i Milano där vi såg Milan spela mot Inter på San Siro. Matchen gick på lördagen så söndagen spenderade vi på sightseeing och shopping. På bild är Milanos katedral som är gigantisk. Fotot är taget snett bakifrån och de stora fönsterna var färgglatt dekorerade vilket bara syntes från insidan. Vi slog troligen stegrekord med 22000 på söndagen. Tack för en kanonhelg farsan!