fredag, februari 25, 2011

Födelsedag


Naturligtvis gick kalaset i brödets tecken då det är min nya hobby. Jag hade bakat tre olika sorters bröd som jag bjöd på. Dessutom fick jag diverse formar, stenar och böcker, så nu kan jag sätta igång på allvar. Såklart blev jag även glad för de andra grejerna jag fick, vilket bla var en cykel utanför bild.

onsdag, februari 16, 2011

Mustasch


Jag har haft skägg sedan jag gick på föräldraledighet så nu var det dags för en rakning. Då var jag givetvis tvungen att testa hur det såg ut med mustasch. Den försvann dock snabbt efter att Alexandra hade sett den.

Alla hjärtans dag


Vi firar inte denna dag specielt mycket. Men en liten grej är alltid kul att ge. Ni kan själva gissa vem som fick blommor och vem som fick ölen.

söndag, februari 13, 2011

Provsmakning av Mackmyra whisky


I lördags provade vi för första gången vår blivande whisky som legat strax över ett år på fatet i Häckeberga. Den smakade över förväntan för att vara så ung. Bitarna i glaset är små flagor från fatet. Som synes har den redan fått mycket färg från den svenska eken.

fredag, februari 11, 2011

Molly satt bredvid kändis på tåget


Det är inte så vanligt på sträckan Skurup-Malmö så jag var tvungen att blogga det. Det är alltså "Dunka mig gul och blå"-Frida om det inte syns.

onsdag, februari 02, 2011

Nya tavlan


Marcus ville ha tillbaka sin tavla så vi köpte ett nytt foto i Thailand. Det är en Australiensisk fotograf som heter Cameron Hansen som fotograferar i Thailand. På bild är även vårt nya matsalsmöblemang som vi fick hem i torsdags. Så nu kan vi sitta lite fler vid samma bord.

Mina två följeslagare


Sammet träffar jag inte så mycket eftersom hon håller sig undan. Men Molly och Silke skall helst sitta i soffan när jag är där.