torsdag, januari 27, 2011

MetalSkivAfton


Som bekant så vann jag förra gången så därför var det min tur att hålla tävlingen denna gång. Det blev hög volym så om grannarna klagade på oss så hörde vi inte dem.

torsdag, januari 20, 2011

Solen är tillbaka i Skurup


Idag var vi på babyrytmik och i måndags på öppna förskolan. Rytmiken var bara sång men öppna förskolan var kul där barnen fick leka med varandra.

tisdag, januari 18, 2011

Mollys rum


När Molly gick in på sitt rum för att leka själv en stund blev det tyst efter ett tag. När jag gick in för att kolla vad som hände möttes jag av detta. Hon älskar våtservetter.

Molly och Silke


Molly har lärt sig att inte ta i för mycket när hon skall klappa Silke så han ligger gärna kvar när hon är på myshumör.

onsdag, januari 12, 2011

Surdeg


Idag när jag efter fem dagars jäsning bakade mitt första surdegsbröd och därefter gick ut för att hugga lite ved till kaminen så kändes det som att jag levde som man gjorde för hundra år sedan. Men när jag stod där ute så började det skrika från den trådlösa babyvakten med färgskärm och då kom jag snabbt tillbaka till nutid.

fredag, januari 07, 2011

Bollräddning


Jag har varit två gånger med farsans gamla fotbollsgäng och spelat nu under julhelgen. Det har varit riktigt tungt då jag inte är så vältränad. Nu senast var det en boll som flög upp i ventilationsrören vilken farsan räddade. De bygger om i hallen så det stod en lift som han körde dit och hissade upp. Det såg lite vingligt ut men bollen kom ner.

tisdag, januari 04, 2011

Föräldraledig


Nu när jag är hemma har jag försökt komma på vad jag skall göra när Molly sover. Vad som helst för att slippa städa och stryka. Så nu skall jag börja baka. Idag började jag med kanelbullar eftersom jag kan det. Man det är tänkt att bli mer matbröd i framtiden.


Molly gav bullarna godkänt. Fast hon precis hade ätit ville hon bara ha mer.

söndag, januari 02, 2011

Pulkapremiär


I mellandagarna var jag ute med Molly i hennes julklapp för första gången. Hon tyckte var ganska kul, men lite tråkigt att hon bara såg min rygg när jag drog henne.