söndag, juni 28, 2009

MetalTown dag 2


Kvällens huvudakt Marilyn Manson bjöd på en grym show som alltid. Dagens överraskning var August Burns Red.

lördag, juni 27, 2009

MetalTown


Kvällens huvudnummer Slipknot på scen. De håller inte tillbaka!

tisdag, juni 23, 2009

Kanelbulle


Eftersom det var 15 år sedan vi åkte Paddan så tog vi en runda. Av guiden fick vi tipset att gå till café Husaren i Haga. Eftersom vi ändå skulle gå till Haga så tittade vi in caféet. Då fick vi se dessa gigantiska bullar. Tro det eller ej, men jag och Alex fick ner en tillsammans och då hade vi redan delat på en tonfiskmacka. God var den också!

AC/DC


Huvudanledningen till att vi var i Göteborg. De börjar bli gamla men Angus Young har nog som sångaren sa "djävulen i sina fingrar". Riktigt kul att ha sett dem live.

Liseberg


JP och Fia var de två som lyckades mest illa ut i Flume Riden. Men frågan är om inte JP blev ännu blötare i Kållerado. Kul var det i alla fall och mätta blev vi efter ett smörgåsbord på Huvudrestauranten. Efter maten åkte vi dumdristigt nog Uppskjutet, men det gick faktiskt bra.

lördag, juni 20, 2009

Midsommarfirande


Det blev ganska lugnt eftersom vi skulle åka till Göteborg tidigt dagen efter.

fredag, juni 12, 2009

Regn


Det är riktigt tråkigt väder just nu. Hoppas farsan får lite bättre förhållanden när han skall cykla Vätternrundan med starttid 23:18 i natt...

måndag, juni 08, 2009

Halvvättern


I söndags var det då dags. 15 mil på cykel. Jag tänkte att det kunde ju inte vara så farligt eftersom jag cyklade hela rundan förra året. Men jag var mycket sämre cykeltränad i år. Dessutom gick jag ut alldeles för hårt när jag hängde på en grupp i början som höll 40 km/h. Men det gick hyffsat ändå och jag kom i mål på 5:34.

Olsfors


På vägen mellan Tjörn och Motala åkte vi förbi mitt gamla hus som jag bodde i mellan jag var 2 och 5 år. Jag kom ihåg det som mycket större konstigt nog.

Tjörn


Vi hälsade på min farbror och Ann-Britt på väg upp till Vättern. De har en jättefin stuga på Tjörn med grym utsikt som inte riktigt framgår av fotot. Nu har de renoverat om hela på insidan också så att man slipper duscha ute i det gröna.