tisdag, maj 27, 2008

Paul Potts


En bra konsert där han pratade lite mellan låtarna. Det är nog inte många andra operakonserter man får en sådan mix av underhållning. Om det mot förmodan är någon som missat hur Paul blev känd så måste ni bara kolla på denna videon:
YouTube

Saw III


Den bilen hade jag inte vågat lifta med.

lördag, maj 24, 2008

Indiana Jones IV


Denna såg vi i fredags. Helt ok, men den hade inte klarat sig utan sina föregångare. Innan filmen käkade vi på sushirestaurangen Hai på Davidshall. Det var gott, men mycket folk så de var lite stressade där.

torsdag, maj 22, 2008

Jalles nya hoj


Jag fick åka med Jalle till Javaforums föreläsning i Malmö. Första gången jag åker hoj i år. Det är kul men det är roligare att köra. Så jag får ta och fixa ett kort snart.

söndag, maj 18, 2008

Nu börjar det likna något


Duken och projektorn uppe men det är lite justeringar kvar. Lampan bakom släcks givetvis när det är filmdags.

måndag, maj 12, 2008

Afterwork med liveband


I fredags bjöd HiQ på kundpub med hårdrockstema. Tyvärr var ölen gratis vilket jag fick ångra dagen efter. Då cyklade jag nämligen min första 10-milsrunda och dessutom i alldeles för högt tempo (för mig).

fredag, maj 09, 2008

Sommar


Äntligen är den här! Jag kan tänka mig detta vädret fram till oktober.

onsdag, maj 07, 2008

Svaneholms slott


Riktigt fint väder att cykla i. Nästa gång skall jag dock inte glömma solglasögonen. Fick hur mycket djur som helst i ögonen.

söndag, maj 04, 2008

Högtalarmålning


I fredags målade jag och brorsan våra högtalare som jag och Alex var och hämtade i Stockholm. Jag rollade mina med vit lackfärg och brorsan sprayade sina svarta med bronsmetallic-front. De blev riktigt snygga om vi får säga det själva.